Den repeterende Oppblåste Psykopat

Jeg ville ikke gå så langt som å påstå at dette er et mulig felles psykopatiske trekk, men det har blitt sett av andre, og det er et fenomen at psykopater gjentar visse «biter » av informasjon om og om igjen som om de aldri har ytret disse uttalelsene før. Disse «anekdotene» eller «begreper»  er så regelmessig belærende, at noen i et langvarig forhold med en psykopat lett kan forutsi når disse uttalelsene vil bli sagt i en bestemt situasjon .

Skrevet av Thomas Sheridan 14. januar 2014

oversatt av Anita Sweeney for Kilden.info

En psykopat vil ofte fortelle deg om noe en kveld og gjenta det ordrett følgende natt. Først tror du at du har å gjøre med en person med hukommelse problemer, men etter en stund innser du at de virkelig gjør disse repeterende uttalelsene for sin egen fordel og ikke noen andre. Psykopaten liker å minne seg selv på hvor fantastisk og visjonær han eller hun er. Derfor gjør psykopater seg godt som kultledere, da de som tiltrekkes en kult generelt har behov for repeterende validering av dogmer. En psykopat som gjentar den samme sjargongen om og om igjen i flere tiår passer rollen perfekt. Partipolitikk virker på samme måte, og vi vet at psykopater  ofte blir politikere på instinkt .

Denne konstante repetisjonen av «grandiose uttalelser «og» ideer » er trolig et tegn på at psykopatens persona veksler. Den forrige versjonen av psykopaten som belærte en bestemt sak til deg i går kveld, er ikke den samme som gjentar ordrett NØYAKTIG DEN SAMME HISTORIEN, ord for ord igjen til dere i kveld, neste uke og neste år. Det er ikke bare den samme ideen de gjentar for deg. Det er den samme ordlyden:

tirsdag

«Vet du, en gang så jeg denne filmen kalt Djevelens advokat , og det var en scene med et basseng på taket av en skyskraper … »

onsdag

«Vet du, en gang så jeg denne filmen kalt Djevelens advokat , og det var en scene med et basseng på taket av en skyskraper … »

Ni år senere

«Vet du, en gang så jeg denne filmen kalt Djevelens advokat , og det var en scene med et basseng på taket av en skyskraper … »

Til syvende og sist er du rett og slett ikke verdig til å bli tatt i betraktning eller bli erkjent av en psykopat, selv om du er i familie, arbeidsplass eller i et forhold med dem. De gir ærlig talt faen i deg,  med mindre de «krever » deg som brikke i et spill av noe slag.

» Jeg kan ikke tro at du eksisterer ! Jeg kastet deg av min liste .» – «No Class» av Motorhead

Et annet problem jeg har lagt merke til med psykopater, som også gir troverdighet til det faktum at de IKKE er hjerneskadet  er hvordan en psykopat som ikke har bruk for deg, ikke vil huske navnet ditt. De vil aldri bruke navnet ditt med mindre du kan brukes på en eller annen måte. Ellers er det som om du aldri eksisterte. Fordi du ikke gjør det, for dem.

Men hvis de trenger noe av deg, eller du er nyttige for dem, vil de huske navnet ditt, så godt som om det er deres eget. Dette er hva folk som er i romantiske eller «kjærlige» relasjoner til psykopater, er mest traumatiserte av: hvordan de bare skrur det tidligere målet AV som om dette mennesket og alle interaksjoner de delte med dem aldri har eksistert .

Se opp ! Nå kommer det en jævel av en svertekampanje mot deg fra psykopaten og dets medhjelpere.

Bare business som vanlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *