DU må endre TANKEGANGEN radikalt

I dag kommer jeg med en viktig påminnelse om hvorfor det er vi som må endre tankegangen vår radikalt, i forhold til narsissister & psykopater og ikke motsatt. I deres bakvendtland er de allerede perfekte, ufeilbarlige, uangripelige og langt overlegen oss på alle måter. Med andre ord ser de ingen grunn til å verken forbedre eller endre noe hos seg selv, det er vi som må endre oss. Og de har rett på akkurat det punktet for vi kan kun endre oss selv, ingen andre. Og for å bli mer motstandsdyktig, unngå fremtidige narsopatiske personer, og vikle oss ut av de skadelige forbindelsene vi har til dem, må vi endre måten vi tenker om mennesker på mange plan.

Vi må dessverre se på fundamentale og vedvarende ulikheter og adferdsmønster mellom narsissister & psykopater og oss, for å forstå mer og bryte destruktive bånd til dem. Som at de liker konflikt, kaos, splitt og hersk, manipulering, gaslighting/virkelighetsforvirring, sverting, mobbing, triangulering, å vinne over andre med alle midler, å lyve og mye mer. I tillegg nærer de også en grunnleggende misunnelse til oss som ikke er som dem, til tross for at de hardnakket vil påstå det motsatte.

Videre har de et overfladisk følelsesliv uten evne til ekte kjærlighet. En narsopatisk mor eller far, kjæreste eller venn er ikke glad i verken deg eller barna sine for de mangler evnen, og det er en vanskelig og svært vond erkjennelse for de fleste. Ikke minst fordi de ofte er mesterlig gode til å late som om de faktisk er glad i deg og har følelser de slett ikke har. Og desto mer forvirrende blir det når de ene dagen viser sin falske kjærlighet til deg, for så å dolke deg i ryggen og forsøke å knekke deg neste.

Narsissister & Psykopater kan vår adferd og tankegang og utnytter og misbruker den kunnskapen til fulle. Ved å endre vår tankegang om dem, kan vi beskytte oss selv, ta tilbake makten over eget liv og leve friere og på egne premisser. Det er fullt mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *