Slutt å forsvare & forklare deg – brannslukking, gråstein

En narsopat som er forelder vil ha som standard å sverte den andre forelderen. Om du er i eller ute av forholdet vil de alltid snakke den andre part ned eller på andre vis bidra til at felles barn mister tillit og kanskje ender opp med å hate den andre forelderen. Narsopater tror de eier sine barn alene og kan gjøre som de lyster med dem. Dessuten skal barn kun forgude narsopaten, ingen andre.

Videre vil de alltid søke hevn over en eks de mister helt eller delvis kontroll over og da er barn deres beste våpen. Fordi de vet at vi elsker våre barn, noe de selv IKKE gjør, bruker de barn mot oss for å få oss i kne, opprettholde makt og kontroll over oss mens de sverter oss slik at vi skal fremstå som gærne og ute av kontroll. Ingen skal ha det bedre enn narsopaten og alle skal lide mer enn de noensinne har gjort. Om barn går med i sluket eller blir skadet spiller ingen rolle for en narsopat. Deres mål er å vinne.

Når en narsopat ikke har fullstendig makt og kontroll over en utsatt lenger eller de står i fare for å bli avslørte, langer de ut på de mest utspekulerte og syke måter. De bruker barna sine der de kan, de saboterer samvær, de sprer ubegrunnet frykt for deg og de bruker nettverket ditt såvel som sitt til sine infame svertekampanjer. De sprer løgner om deg, spiller offeret og frustrerer deg slik at du skal løpe rundt og slukke branner ved å forsvare og forklare deg til andre. Narsopatene ønsker at vi skal bruke all vår energi på å forsvare oss mot deres ville påstander, slik at fokus er på oss og ikke dem. De legger opp til denne situasjonen og de fleste rundt dem biter dessverre på.

Det er menneskelig å ville forsvare seg mot falske og løgnaktige anklager og påstander, karakterdrap og sladder, men hjelper det? Kan du forholde deg til dette på en slik måte at narsopaten sitter med svarteper og masken sprekker? Det snakker jeg litt om i denne videoen.

https://youtu.be/HA0fxLDqrKY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *