Når sannheten biter narsissisten bak

Mange tidligere utsatte opplever at rettferdigheten og sannheten ikke seirer. Narsissistene og psykopatene klarer å åle seg videre og slipper å ta ansvar for sine handlinger, kriminelle handlinger også. Ikke nok med det, deres simple sverte- og mobbekampanjer mot sine ofre, kan ha effekt store deler av livet til den utsatte. Det er ingen forløsning, ingen oppreisning, ingen rettferdighet.

Kan hende du aldri vil oppleve at narsissister eller psykopater som har vært tilknyttet livet ditt, må stå tilrette for noe, likevel er det veldig sannsynlig at du på sikt vil, om så indirekte. Jo eldre en narsissist blir, desto flere har de løyet til og bedratt. Etter dem ligger en sti av løgner, destruksjon, bedrag, mishandling og overgrep. Vi vet jo at de jobber for å skjule sannheten om seg selv ved å bruke absolutt alle midler tenkelig og utenkelig, men oftere enn ikke vil tiden jobbe mot dem. Sannheten biter som regel narsissistene bak før eller siden. Kan hende de må bli 50-60-70 år eller mer. Kan hende den eldste narsissisten i en familie må dø, før andre tør å erkjenne at de vet og skjønner. Kan hende du selv ikke får oppreisningen du fortjener, men noen andre rundt deg gjør.

Kan hende at din innsats med å stå utenfor de narsopatiske sektene og våge å snakke om dine erfaringer har bidratt til å gi andre i sekten mot til å gå unna også. Kan hende du har reddet flere som kommer etter deg som følge. Da har sannheten seiret likevel!

Vær tålmodig, stå i deg selv og våg å stole på sannheten du har erfart og tatt stilling til. Tro på at det du måtte erfare , vil komme verden til gode, også deg selv. Kan hende du i likhet med meg vil oppleve at mennesker fra familien og slekten likevel trer frem og kan fortelle deg at du slett ikke tok feil og at ting faktisk ikke er slik fasaden tilsier og at flere har skjønt og erfart det. Uten din påvirkning, uten at du har vært tilstede. Dette snakker jeg litt mer om i dag og bruker min egen historie som eksempel.

NB! Beklager noe støy og pling og pip i bakgrunnen i dag. Bikkjene har lekt seg mens jeg snakket inn videoen. 😀

https://www.youtube.com/watch?v=9D59jB79K78

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *