Narsissisters største frykt – eksponering – også etter døden

Narsissister er livredde for at du skal avsløre dem slik at de mister muligheten til å lyve, bedra, triangluere, true, kjøpe og mishandle folk til taushet eller verve flere flygende aper som deres velvillige tjenere. Husk vi er alle ansett som objekter som skal være deres underdanige slaver uansett hvordan de behandler oss. Om vi eksponerer dem for det de faktisk er, ynkelige, feige mishandlere, ville jo folk mistenke dem, mistro dem og ikke la seg lure mer. Nettopp gjennom samvittighetsløs, kalkulert smiger, sjarm og manipulering vinner de folk over på sin side. Avslører du dem vil de ikke sky noen midler for å fremstille seg selv som et uskyldig offer mens de lyver, sverter og splitter andre til å tro du er psykopaten eller narsissisten. Du, er bare sykelig sjalu, misunnelig på dem og alvorlig sinnslidende vil de påstå. De projisere sine egne feil og mangler over på deg, og ved å få andre til å tro du er mentalt syk, øker deres troverdighet.

Samtidig vil de gjøre hva de kan for å skremme deg til taushet med flere løgner, hetsing, forfølgelse på nett, sms, stalking i ditt virkelige liv, sammen med et vell av grusomme og kalkulerende hevnaksjoner de koker sammen for å destruere deg. Kan de ikke kontrollere deg mer eller du truer deres fasade, er deres mål å knekke og knuse deg.

Men du har våpenet som kan destruere deres terrorvelde og det våpenet frykter de selv i døden. Sannheten! De er så livredde for at deres falske fasade skal slå sprekker og sannheten om dem skal komme ut,  at de forsøker å kontrollere hva du forteller om dem, selv etter at de har gått bort.

I denne videoen forteller jeg en sann historie om ettermælet til en grusom kvinne som skadet sine barn så lenge hun levde.

 

 

 

 

 

Bestill boken: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

10 comments for “Narsissisters største frykt – eksponering – også etter døden

 1. Anonym
  17. oktober 2016 at 06:12

  Vel, nå har gullungen også fått sin diagnose; Bipolar. Ligger I Hypotalamus og Amygdala og binyrene. Akkurat samme området som personlighetsforstyrrelse. Ligger I genene og blir fremkalt på grunn av stress og miljø.
  Hm! Merkelig. Epilepsien min slår ut I Hippocampus. Det området ligger også I tinninglapp en.
  Det begynner å bli mer og mer vanskelig å vri seg om å spille offeret nå. Vanskelig å opprettholde den perfekte fasaden. Stakkars lille deg kjære mor. Takler du dette?

  • Sweeney
   17. oktober 2016 at 15:31

   Hei Anonym!

   Bare til underretning blir mange narsissister diagnostisert som bipolare, enten fordi de faktisk er det, eller fordi narsissisme ligner en del på bipolar og de får feil diagnose. Deres humør er kjent for å svinge og de har ofte depresjoner. Jeg trodde en eks av meg lenge var bipolar til jeg skjønte han var enda verre enn som så. Man kan tross alt få hjelp som bipolar.

   Om det er noen trøst – vil mange av disse trollene få det verre og verre med alderen. De mister grepet på mange plan og blir sittende igjen med færre og færre som orker dem. At barn og familie blir syke av dem er det som er for jævlig. Jeg håper du kommer deg videre og lever et godt liv uten slike giftige mennesker.

 2. Chris
  21. oktober 2016 at 16:32

  Du har helt rett angående narsisster, men jeg er mer usikker på psykopater. I sin tid eksponerte jeg et menneske som flyktet som en jaget kanin fra hele livet og nettverket, og «gjemte» seg på vestlandet. En versting av en psykopat jeg har hatt med å gjøre er ikke like lettskremt. Har de klatret og fått makt og et mektig nettverk «høyere opp», sitter de hardere fast har jeg inntrykk av.

 3. Anonym
  18. januar 2017 at 12:23

  Hei sweeny,

  Endelig har jeg funnet en person som setter ord på det vi sliter med. Du treffer meg med alt du sier. Jeg har ikke forstått det før nå, hva person vi har med å gjøre.

  Jeg og min familie trenger virkelig råd, vi vet ikke hvem å søke råd hos. Vi blir rett og slett ikke tatt på alvor, vi blir ikke trodd. Vedkommende som vi sliter med er så vanvittig god på å kamfulere seg, at det er umulig å avsløre henne. Vi sitter ofte igjen med tanken » vi vet ikke hvor vi har henne og bør derfor tie stilt, da har hun hvertfall ikke en ny historie å snu rundt på»

  Narsissisten i vår familie er en svigerinne, mannen hennes var vår bror, han var det jeg kaller en empat, en mann med for mye følelser. Han tok livet av seg for en tid tilbake siden. Vi har siden slitt med denne damen som har snudd alle imot oss og vår familie, samt vår brors barn. Jeg må helt ærlig si at jeg føler frykt nå som jeg skriver her, tenk om hun leser dette og skjønner det er meg og lager et helvete, grøsser bare ved tanken på hva hun er i stand til med det stramme blikke og uttrykket.

  Mvh

  • Sweeney
   26. januar 2017 at 13:26

   Hei Anonym!

   Først vil jeg gi min dypeste medfølelse over tapet av din bror! Empatiske mennesker er de narissister og deres like går etter bevisst. De vet å utnytte empati, samvittighet og kjærligheten vi har, som de selv mangler, til fulle. Jeg har ingen statistikk dessverre, men det er nok mange som begår selvmord eller mister forstanden og helsen helt, som følge av nære forhold med disse nedrige og meningsløse menneskene.

   Du skal absolutt ikke føle frykt for det du skriver her. For det første er du helt anonym. For det andre kan jeg fortelle deg at historiene til ofre og de rundt dem er så like at det er skremmende. Det er selvsagt store variasjoner over tema, men det er alltid noen som har opplevd nesten nøyaktig det samme som dere. Pust ut!

   Jeg forstår også at du og dine ønsker kontakt med deres brors barn. En narsissist vil alltid. alltid bruke sine barn som sine medløpere når de vil skjerme seg selv og skylde på resten av verden for noe. De kan si og gjøre hva som helst for å forgifte sine barns tanker, mot mennesker som vil dem vel, men har gjennomskuet narsissisten i en eller annen grad. Dette er det vanskelige.

   Som familie som opplever dette, råder jeg dere til å trekke dere helt unna denne kvinnen og barna en god stund. Ikke gi henne noen som helst energi. Om barna kontakter dere, vær vennlige og gode mot dem og ikke snakk om deres mor nedsettende. Om barna selv tar opp problemer med moren eller deres livssitusjon, lyytt – ta dem på alvor og si at dere er der for dem uansett.

   Avbryt absolutt all kontakt med hdennekvinnen om mulig og ignorer alle forsøk hun og hennes nettverk måtte gjøre for å få dere i tale eller få dere opprørte. Narsissister lever av og for våre reaksjoner. om de er positive eller negative. Om dere ikke reagerer på hennes vanvittige adferd, vil hun miste kontroll og energi. Hun vil mest sannsynlig lange ut enda mer – men dere skal forholde dere helt tause. Det vil også forvirre henne og hun vil trekke seg unna når hun ikke får reaksjoner.

   Dere må også innse at hun er 1 menneske og dere er flere. Dere kan absolutt ta henne på ting hun gjør ved å dokumentere ting. Tekstmedlinger, brev, mail, vitner og annet kan brukes til å dokumentere hva hun faktisk sier og gjør. Dere har også lov til å ta opp og BURDE ta opp alle samtaler dere måtte ha med henne. Det er lovlig så lenge dere deltar i samtalen selv. På denne måten kan dere også analysere hva hun sier og hvordan hun manipulererer. De innadvendt/coverte narsissistene er de verste å avsløre fordi de med et smil om munnen og verdens søteste tone, kan si de mest hårreisende ting. Legg vekk frykten – det er nettopp frykten hun VIL dere skal ha. Legg den vekk for hun er ikke så mektig som dere tror. Faktisk er narsissister dønn feige mennesker. De er livredde for at fasaden skal sprekke og folk skal se hvordan de egentlig er.

   Når det har gått en tid og dere ha fått samlet dere og lest dere opp på hva narsissisme innebærer, kan dere legge en strategi på hvordan ringe henne inn og avsløre henne om det er målet deres. Om målet er å få ha kontakt med barna uten at hun skal få sabotere og skape drama og kaos rundt seg, må dere lære å håndtere henne på bestemte måter. Det krever uansett hva man velger.

   Les alt dere kommer over om tema, lytt til video på youtube og snakk dere imellom om hva dere lærer og forstår. Dere kan finne inngående info om narsissisme i min bok og mange andres. Reis dere opp – finn igjen deres indre styrke og ikke la ett menneske terrorisere dere. Hennes iboende feighet slår ut i denne ville galskapen de slenger om seg med – for å skifte fokus fra seg selv.

   Jeg håper dette kan gi noen steg videre.

   • Anonym
    26. januar 2017 at 17:02

    Tusen, tusen takk for din tilbakemelding og utfyllende svar og informasjon. I 4 år har vi vridd hodene våre på hva dette kvinnemennesket er, og hvordan å forholde oss til henne. Uansett hva vi sier eller gjør så har det blitt vridd på, og da alltid negativt, nå skjønner jeg hvorfor.

    Til tross for at jeg er anonym, så er jeg fortsatt redd for å utlevere detaljer, jeg er redd at hun eller hennes tilhengere leser og forstår hvem jeg snakker om og hvem jeg er og varsler videre.

    Nettverket hennes er stort, og alle lytter til enken, hun har jo tross alt opplevd ett helvete. Familien til min bror er årsaken til at han valgte bort livet, vi er fæle mennesker som ikke brydde oss om han. Han sto tross alt på nettene og gråt uten å ville fortelle henne hvorfor, da må det jo selvsagt være oss som var årsaken. Vi har visst alle mentale problemer som ikke gjør oss i stand til å ta oss av oss selv eller våre barn. Etter at han døde, var vi også i følge henne så stygge og fæle og ikke stille opp for henne med daglige gjøremål, vi glemte å klappe henne på hodet og løfte henne og barna opp i skyene, ikke nok med det, vi skyldte selvsagt døden til min bror på henne, hun som sto sin mann bi og støttet han gjennom alt
    ( hun har selvsagt ikke sagt den biten til «samfunnet» om at hun hadde kastet mannen ut av hjemmet for fjortende gang)

    Dette er bare brøkdel av historien hun gir til alle som vil lytte.. den tar aldri slutt…

    Hun hadde hele talen klar, til alle som vil lytte, og det var det folk gjorde, til og med våres egne nære venner, til slutt sto bare kjernefamilien til min bror igjen, alle andre er borte og groomer enken og barna.

    Barna kan vi for tiden glemme, de er allerede hjernevasket og manipulerte. I deres øyne har vi drevet faren til selvmord og lyver om moren deres. Det skjærer meg dypt i hjerte at jeg har mistet disse barna.

    Hjertet mitt gråter, min bror sa de siste dagene før han døde at konen ikke har nestekjærlighet, hun fucker med hodet hans, snur på alt han sier, håner han foran barna, at hun er så god å prate for seg og det er ikke han..
    jeg skjønte det ikke, jeg var en flygende ape, han en empatisk mann og HUN en eksemplarisk covert narsissist.

    Jeg skjønner at vi må glemme denne damen og hennes nettverk, men det er vanskelig. Bilder og minner av vår bror er dekket av henne, våre barn savner hennes barn. Det dukker stadig opp nye episoder, folk higer etter å høre oss forsvare oss som de fæle menneskene vi er. Iblant tar angsten over og spiser meg opp så jeg ikke vil gå ut døren og møte «samfunnet» tenk om noen ser meg og varsler terroristen.

    • Sweeney
     3. februar 2017 at 09:03

     Hei Anonym!

     Svertekampanjene til disse krypene er grusomme og mange står uten noen på det verste. De spiller på det faktum at folk flest tror det første de hører. De vet dette og beiner ut i verden for å sverte de som truer deres fasade, for å slippe å få fokus på seg selv.

     Det beste dere kan gjøre er å heve dere over dette om det er aldri så smertefullt. De som måtte våkne av hypnosen eller skjønne at de holder med feil historie, vil kanskje ta kontkat senere.

     Bygg dere opp igjen. Ikke gå i forsvar for dere har ikke gjort noe galt. Vil noen vite deres side av saken kan dere spørre hvorfor de vil vite det og hvorfor de blindt har trodd på motparten. For egen del kutt all kontakt slik at dere kan komme på beina igjen.

     Jeg kan dessverre si det slik, de aller fleste som har krysset vei med disse stusselige krypene, mister mye. Mennesker. venner. familie, penger, hjem og jobb. Vi må rett og slett kutte våre tap som best mulig og gå videre – reise oss igjen og innse at de som blindt holder med onde troll, er det kanskje like greit å ikke ha i livet mer?

     Dere som er igjen har ikke gjort noe galt, men måtte betale for en psykopat eller narsissists totalt selvopptatte og hensynsløse ferd gjennom livet. Skadene og mordene de er ansvarlige for – skal de måtte stå tilrette for en ikke så vakker dag – for dem.

 4. Anonym 2
  8. februar 2017 at 02:25

  Hei Sweeney. Det du forteller om at bipolar lidelse ofte forveksles med narsissisme. Har du noe skriftlig på dette? Handler til dels om det som anonym sier.

  • Sweeney
   8. februar 2017 at 09:38

   Hei Anonym 2

   En viktig forskjell mellom narsissisme og bipolar er tidsaspektet. Det vil si at narsissisme, selv med svingninger mellom å være «høy»og depressiv, går ikke tilstanden over. Deres grunnleggende adferd forblir den samme. Her er det visstnok en del fagfolk tar feil, fordi de ikke observerer pasienten over tid. De kommer som regel til under den depressive fasen begge kan ha.

   En annen forskjell er den depressive fasen. Narsissister blir som regel depressive fordi de ikke får tilstrekkelig narsissistisk forsyning og går inn i en depressiv tilstand, men så fort de får nok oppmerksomhet igjen, forsvinner depresjonen som dugg for solen. Det skjer ikke med bipolare. Under er en liten artikkel fra bipolar central.

   http://www.bipolarcentral.com/documents/Bipolar-Disorder-Symptoms/Narcissism-vs-Bipolar-Disorder.php

   Det er ikke uvanlig at narsissister eller mennesker med personlighetsforstyrrelser har komorbide lidelser – altså flere diagnoser samtidig.

   «It is estimated that approximately 5% of those with bipolar disorder (BD) also have co-morbid narcissistic personality disorder (NPD). That is roughly one out of every 20 bipolar individuals also has NPD.»

   Her er en artikkel som forklarer bedre:
   https://www.psychologytoday.com/blog/bipolar-you/201310/the-relationship-between-narcissism-and-bipolar-disorder

   Studie som tar for seg likheter og ulikheter mellom NPD og bipolar adferd.

   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2849176/

 5. Anonym
  7. april 2017 at 04:45

  Anita Sweeny; Narsissister/psykopater er ikke apekonger da de driver med slavehandel nærmest.
  Disse er nærmest diktatorer som bare viser hvor korrupte alle slike jævler er. Sjuk verden og bare fortsett og belys denne galskapens univers.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *