Narsissisters største frykt – eksponering – også etter døden

Narsissister er livredde for at du skal avsløre dem slik at de mister muligheten til å lyve, bedra, triangluere, true, kjøpe og mishandle folk til taushet eller verve flere flygende aper som deres velvillige tjenere. Husk vi er alle ansett som objekter som skal være deres underdanige slaver uansett hvordan de behandler oss. Om vi eksponerer dem for det de faktisk er, ynkelige, feige mishandlere, ville jo folk mistenke dem, mistro dem og ikke la seg lure mer. Nettopp gjennom samvittighetsløs, kalkulert smiger, sjarm og manipulering vinner de folk over på sin side. Avslører du dem vil de ikke sky noen midler for å fremstille seg selv som et uskyldig offer mens de lyver, sverter og splitter andre til å tro du er psykopaten eller narsissisten. Du, er bare sykelig sjalu, misunnelig på dem og alvorlig sinnslidende vil de påstå. De projisere sine egne feil og mangler over på deg, og ved å få andre til å tro du er mentalt syk, øker deres troverdighet.

Samtidig vil de gjøre hva de kan for å skremme deg til taushet med flere løgner, hetsing, forfølgelse på nett, sms, stalking i ditt virkelige liv, sammen med et vell av grusomme og kalkulerende hevnaksjoner de koker sammen for å destruere deg. Kan de ikke kontrollere deg mer eller du truer deres fasade, er deres mål å knekke og knuse deg.

Men du har våpenet som kan destruere deres terrorvelde og det våpenet frykter de selv i døden. Sannheten! De er så livredde for at deres falske fasade skal slå sprekker og sannheten om dem skal komme ut,  at de forsøker å kontrollere hva du forteller om dem, selv etter at de har gått bort.

I denne videoen forteller jeg en sann historie om ettermælet til en grusom kvinne som skadet sine barn så lenge hun levde.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=-Rv9deKaE_M

 

 

 

Bestill boken: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

11 comments for “Narsissisters største frykt – eksponering – også etter døden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *