Hvordan håndtere en RETTSSAK

Flere har spurt om råd på hvordan de skal håndtere enn narsopat de skal opp mot i rettssalen, om det gjelder barnefordeling, skillsmisseoppgjør, arv eller voldsanklager. Dessverre er narsissister og psykopater kjent for å åle seg gjennom systemene og slippe unna ansvar for sine handlinger, noe de oppnår gjennom løgner, sverting, bedrag, kameraderi og manipulering med mer. Betyr det at de alltid slipper unna? Absolutt ikke. Jo mer du kan om DEM og desto bedre forberedt du er på hva de vil finne på i en rettssak, desto sterkere står du.

Narsissister og psykopater ser på en rettssal som en scene de kan briljere på for å vinne krigen mot deg. Med løgner og bedrag, manipulering og virkelighetsforvirring, slynger de ut påstander om deg som skal farge inntrykket retten har av deg så svart som mulig. De tegner et karakterdrap med påstander fremfor bevis. Jo mer de lyver og vinner frem mot deg, desto større føler de seg. Underveis vil du kjenne blodet bruse og hjertet banke hardt når du hører hvordan de uten å foretrekke en mine, lirer av seg de mest utrolige løgner og påstander om deg. Eller ved å spille offer for din galskap, vrir de på sannheten for å sanke sympati i retten og bli trodd. Dette er deres strategi, å få deg ut av balanse ved å spy ut påstander som knapt har rot i virkeligheten, og få deg til å REAGERE og fremstå som den uberegnelige personen de allerede har portrettert deg som.

Så hvordan skal man vinne over dem i en rettssak og er det mulig? Ja, det er mulig. Jeg har ikke fasitsvar, men 10-12 viktige punkter du kan fordype deg i og øve på slik at du er mest mulig forberedt på det du vil møte i retten. Du trenger å bruke tiden frem til en rettssak veldig fornuftig og metodisk, der du samler mest mulig dokumentasjon om de faktiske forholdene og trener selv på å ikke la deg påvirke av deres ville utspill forut for og under en rettssak. Du skal ikke sitte og forsvare deg mot deres versjon av deg eller la dem skifte fokus fra sak til deg. Du skal bli gråstein og være saklig, rolig og uten å la deg synlig påvirke av deres ord og gester, legge frem dokumentasjon, bevis og fakta som tilbakeviser deres løgnaktige og feilaktige påstander. Du skal vippe DEM av pinnen ved å ikke REAGERE som de forventer du vil og la dem eksponere seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *