Når narsopater gir blaffen i barna

Jeg har snakket og skrevet en del om narsopaters forhold til barna sine, spesielt narsopater som tilsynelatende sloss for full råderett over barna i norske rettssaler etter et samlivsbrudd, men jeg har snakket lite om barna som blir forlatt helt av sine narsopatiske foreldre. Barn som blir ghostet av en mor eller far som aldri mer gir lyd fra seg, eller tar kontakt en ytterst sjelden gang. Begge variantene beviser etter min mening hvor lite barn betyr for narsopater utover det sedvanlige super-egoistiske behovet de har for drivstoff, makt og kontroll over andre.

Narsopaters barn er deres eiendom så lenge de måtte gidde det, de er verdifulle kun når narsopater kan bruke dem som våpen mot noen, så splid med dem, triangluere dem med søsken og andre, vise dem frem om de har noen spesielle egenskaper for å fremme seg selv o.l. Med andre ord er også deres barn kun objekter de flytter ubarmhjertig rundt på deres scene eller kaster helt ut av skuespillet en gang for alle.

Du skal vite at du og dine barn ikke må være i narsopatens vold resten av livet. Du skal også vite at barn kan skikke seg vel selv om de vokser opp med slike individer tett på livet. Men begge disse narsopatiske «metodene» er direkte ondskapsfulle handlinger og setter dype spor i de fleste barn. Det er psykisk mishandling og forsømmelse på det groveste. Narsopater har ingen skrupler med å tråkke ned, mishandle, lyve, straffe, belønne eller altså fullstendig gi blaffen i sine barn om de er små eller store.

Av disse to ondene ville jeg personlig velge at barn blir forlatt av en narsopat en gang for alle. Så brutalt det enn høres er det kanskje en skjult velsignelse og jeg forklarer hvorfor jeg mener det med mer i denne video.

https://youtu.be/NftE_fvtylc

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *