ALVORLIGE SYSTEMFEIL – BARN er våpen i norske DOMSTOLER

Jeg fortsetter å sette fokus på alvorlige systemfeil i det offentlige, vårt rettsapparat samt foreldrefiendtlighet og hvordan barn er våpen i narsissisters syke spill.

Narsissisten vil sørge for at felles barn hater den andre forelderen mest mulig. De vil baksnakke dem overfor barna, kritisere dem, lyve om dem og si at de slett ikke elsker barna sine. Begrepet foreldrefiendtlighet passer som hånd i hanske for absolutt alle narsissister og deres like. Likevel sitter våre lovforvaltere og overleverer barn til utspekulerte og farlige mishandlere som dette. Derfor gjentar jeg meg selv og sier, det er kriminelt at lover som skal beskytte barn og voksne mot psykisk, fysisk og seksuelle overgrep og mishandling, personforfølgelse, trusler, trakassering og økonomisk bedrag, forvaltes av så blinde fagfolk at de gjør det stikk motsatte. De sørger for at barn blir fanget hos mishandlere og overgripere og ofte fratatt samvær med den andre forelderen i tillegg. Jeg kaller dette grov tjenesteforsømmelse, og det er en tragedie for de barn og familier som blir utsatt for denne ubegripelige uforstanden.

Det er absolutt ikke likhet for loven, når kriminelle går fri og deres ofre blir straffet. Og ja, skremmende mange uskyldige mennesker bli overkjørt av systemet og domstolene, der overgripere, mishandlere og manipulatorer lyver seg til frihet. Det blir selvsagt en dobbel krenkelse som er utilgivelig. Hvordan kan vi som samfunn avfinne oss med så elendig og tilfeldig rettsvern? Hvor lenge skal vi finne oss i inkompetanse og skjerming av kriminelle i domstolene og rettssystemet vårt? Hvor lenge skal vi tillate at barn blir brukt som våpen i syke maktspill med udugelige og skadelige individer?

Til alle dere foreldre som har mistet barn på denne måten –  jeg er ordløs. Ingen ord kan gi trøst mot denne ondskapen som utspiller seg i bakvendtlandet vi er tvunget til å delta i. Jeg sier bare ikke gi opp, ikke la disse monstrene seire! La oss snakke dette ut i åpent rom dere ingen slipper unna!

I videoen under diskuterer jeg dette alvorlige samfunnsproblemet mer.

 

2 comments for “ALVORLIGE SYSTEMFEIL – BARN er våpen i norske DOMSTOLER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *