12M. Slik EKSPONERER Narsissister seg selv DEL1

Kan vi få narsissister til å eksponere seg selv, spesielt i visse situasjoner, som i en rettsak du er involvert i mot dem, i samtaler med meklere, barnevern, advokater, kolleger og selvsagt i forhold til ditt eget nettverk som kanskje tror at kjæresten din er verdens beste?

Det er ønskelig at narsissister, psykopater og skadelige individer blir eksponerte, og ingenting er bedre enn at de eksponerer seg selv med litt kløktig hjelp fra deg. Derfor skal jeg gi deg noen verktøy og metoder som kan bidra til at disse individene «går av skaftet» og eksponerer sitt sanne jeg overfor andre.

Du vil ikke alltid lykkes på den ene eller andre måten dessverre, men vi kan lære oss knep som kan hjelpe. Disse metodene er lurt å kunne uansett, for vi kan krysse vei med slike individer gjennom hele livet. Og da er det smart å drille oss selv i hvordan vi kan trigge narsissister i andres påhør, slik at de viser sitt sanne jeg, fremfor at de trigger oss til å bli fortvilte, sinte, redde, fordi de ønsker vi skal fremstå som irrasjonelle og i ubalanse. Vi kan bruke deres egne metoder mot dem, noe de sjeldent håndterer bra. Samtidig blir de overrumplet over at vi er i stand til å gjennomskue dem og deres spill. De har som regel intet forsvar mot at deres ofre lærer sannheten om dem og bruker det mot dem på smarte måter. Deres luksus har vært ensidighet der de har kjent vår adferd og ikke motsatt.

Nå som vi sakte, men sikkert lærer DEM å kjenne, kan vi faktisk trykke på deres knapper og trigge dem i situasjoner slik at DE mister besinnelsen og kontrollen over både narrativet og seg selv – mens andre bevitner det.

I denne podcast DEL1, tar jeg for meg ting vi må trene på og kunne for at dette skal ha sjanse til å lykkes generelt og i forhold til en rettssak. Ved å systematisk utfordre narsissistens selvbilde, fokusere på konkrete fakta, være forberedt på manipulasjonstaktikker, håndtere emosjonelle utbrudd profesjonelt, og støtte seg på solid dokumentasjon, øker sjansen for at en narsissist avslører seg selv i en rettssak.

I DEL 2 skal jeg snakke mer rundt dette og gå inn på hva du kan prøve i en jobbsituasjon med en eller flere narsissister du kjemper mot.

Denne reklamefrie podcast er tilgjengelig for betalende abonnenter i Spotify og Youtube hos Frilanser kanalen.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *