Jeg er så ødelagt av PSYKISK VOLD- kan jeg bli GLAD igjen?

Noen spørsmål går ofte igjen hos utsatte og det er, kan jeg noensinne bli meg selv igjen? Vil jeg føle meg glad igjen? Det er vonde og såre spørsmål jeg skjønner fullt ut, fordi jeg har vært der flere ganger i livet. Følt at nå ble jeg så bedratt, sveket og løyet om, nå ble hjertet mitt så knust at jeg aldri mer vil kunne bli hel igjen. Livet som det var er over. Og ja, det er det. Den psykiske mishandlingen etter narsissister/psykopater som har satt dype spor, vil endre deg som menneske.

Å være i det sort hullet av svik, forvirring, fortvilelse, utmattelse, mistro og oppgitthet, får mange til å spørre seg om de har livets rett. Om det er en mening i å fortsette, ikke minst fordi de tror de selv er roten til alt ondt. Narsissisten har tross alt gjort deg til syndebukk, svertet deg for dine nærmeste som kanskje vender deg ryggen. Du har blitt utsatt for psykisk mishandling av mennesker du er glad i, verdsetter og har delt livet med og plutselig står du mer eller mindre alene i et ukjent landskap. Hvordan skal du komme videre?

Vet du at du er utrolig sterk som har overlevd så langt? Ikke alle gjør. Det krever mot og styrke å se sannheten i øynene og den svir. Sannheten om at du har levd på andres livsløgner og at narsissister til syvende og sist overhodet ikke brydde seg om deg og gjerne sørget for at du ble ekskludert fra ditt eget liv. En brutal, ensom og sjelsettende opplevelse. For narsissistene og deres slekter vil at du skal stå alene og føle deg som dritt, verdiløs, for da kan de fortsette å ha makt og kontroll over deg, eller sørge for at du ikke har troverdighet for opprettholde sin falske fasade. Skal de fortsette å få ha den makten?

Er det mulig å frigjøre seg? Ja sier jeg. Det koster, det gjør vondt og du må kvitte deg med mange illusjoner og feilprogrammering. Naiv har du ikke råd til å være lenger. Du må også våge å kjenne på alle de smertefulle følelsene som dukker opp i etterspillet av disse erfaringene og det er skummelt og gjør vondt, men du vil klare det. Og du kan våkne opp en dag og innse at du faktisk ikke har minste interesse av eller lyst til å ha slike skadelige og smålige mobbere og troll i livet. Du har det mye bedre uten dem og du kan begynne å velge inn GODE, sannferdige og lojale mennesker i livet istedenfor. Mennesker som deg, med samvittighet, empati og kjærlighetsevne. Det er noe å se frem til og FEIRE, for ja det er mulig.

Denne podcast er åpen for alle!

MEDLEM/ABONNENT
Vil du grave dypere i temaet narsissisme, stille spørsmål og foreslå tema, er du invitert til å bli betalende abonnent i SPOTIFY/medlem i Youtube med ekstra fordeler.
Som en lidenskapelig forkjemper for psykisk helse og velvære, tilbyr jeg nå en unik mulighet til å skaffe enda mer kunnskap og forståelse for narsissisme og støtte som utsatt.
Samme tilbud legges ut i begge medier og ingen podcast unikt for medlemmer blir lagt ut offentlig. Podcastene er også reklamefrie.
SØK på FRILANSER KANALEN for mer info.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *