«Din store kjærlighet» – TILBUD

Lurer du på om du har vært eller er sammen med en narsissist, psykopat, bedrager eller manipulator? Da kan denne boken være for deg. I «Din store kjærlighet» har jeg gått gjennom det meste jeg kan om romantiske forhold til en slik person og har kartlagt hvordan de klarer å lurer deg og hvordan de behandler deg etter at de har fanget deg. Du får også innsikt i hvorfor du lot deg lure og hva du kan gjøre for å aldri bli lurt inn i et slikt forhold igjen. I tillegg har jeg tatt med en håndfull historier fra virkeligheten for å vise de ulike fasene av beilingen og siden devalueringen og ofte Nilfiskingen(lure deg tilbake) du blir utsatt for av en narsopatisk kjæreste.

For mer info og kjøp på nett: http://www.1stwavebooks.com/nettbo…/din-store-kjaerlighet/

Boken kan også kjøpes via Haugenbok.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *