La dem smake sin egen medisin

Det er flere som tar bladet fra munnen og oppfordrer til å eksponere narsissister som har utsatt deg og dine for mishandling og overgrep. Mange blir plaget, trakassert og forfulgt i årevis etter et forhold er over eller en utsatt har gått null kontakt. Politiet og rettsvesenet svikter de utsatte og støtter overgriperne og dette skal vi ha slutt på. Jeg kommer til å gi flere og flere eksempler fra egne og andres erfaringer med disse trollene. Også deres flygende aper og nettverk av medhjelpere som bidrar til, skjuler og lyver om mishandling av utsatte. Deres tarvelige medvirkning skal avsløres helt.

Ole-John Saga skriver i sin blogg:

– Ta igjen med narsissistene, avslør dem for alle og enhver, la dem smake sin egen medisin

Alle som har vært utsatt for narsissister, det være seg utadvendte eller innadvendte, vet hva slags djevelske parasitter de er, ja jeg vil gå så langt som å påstå at de sammen med psykopatene er jordas avskum. Og alle som har vært i klørne på disse djevlene vet jeg vil samtykke i det jeg sier, mens utenforstående vil mest sannsynligvis tro at jeg er en fordomsfull bedrevitende drittsekk. Og det er helt greit, da jeg selv vet at har man ikke erfart noe, så vil det ofte være umulig å forstå, og man vil dømme utifra antagelser.

Narsissister gjør alt i sin makt for ikke å bli avslørt. Etter å ha plaget sitt utvalgte offer på de mest utspekulerte måter, og offeret enten forlater/flykter fra narsissisten eller blir avvist, så vil narsissisten lyve og baksnakke offeret til alle som vil høre på. Narsissisten vil så godt han/hun kan prøve å fremstille seg som offer mens han/hun fremstiller det virkelige offeret som overgriper.

Vi som har vært utsatt for narsissistenes overgrep har alltid fått høre at vi skal gå stille i dørene, at vi ikke skal forsøke å eksponere dem, at null kontakt er den beste metoden vi kan bruke.  Les videre i Ole-Johns blogg.

BOK: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

9 comments for “La dem smake sin egen medisin

 1. Frida
  4. juli 2016 at 17:55

  Det er sannelig ikke bare jeg som vet – heller ikke bare jeg som kan sette ord på djevelskapen og få det på trykk. Stadig dukker det opp flere med stor og omfattende kunnskap, folk som har opplevd ufattelig mye sadisme, undertrykkelse og vold – men llikevel klart å slippe fri – reist seg og begynt å ta igjen – fortelle sannheten om hvordan det egentlig var – hvordan det egentlig hang sammen bakom all redselen, alle løgnene, tåkepratet, tausheten, hvisking og stilltiende nikking, alle medhjelpere, feiginger, spyttslikkere og marekatter, horder av flygende aper og spørsmål som aldri ble stilt. Nå kommer det frem i en uavlatelig strøm fra tusener av oss over den ganske verden.

  La dem brenne i helvete både lenge og vel hele gjengen! Amen…

  Det kjennes helt fantastisk!

  Ha det fint – og ta vare på barna!

  • Sweeney
   5. juli 2016 at 11:13

   Hei Frida!

   Jeg sier bare amen! La dem brenne i sitt eget selvskapte helvete! 🙂

   • Frida
    5. juli 2016 at 11:21

    Takk Anita – Da er vi enig! – Vi går sammen med rak rygg og hevet hake – mot røkla! Jeg ser frem til det og gleder meg…

 2. Eirik
  4. juli 2016 at 21:10

  Det er mange som vet, men heldigvis er vi flere som våger å snakke om all denne galskapen som mange av oss har erfaring med. Kunnskap er det mange som sitter på og jeg som flere tenker på og skrive ned den brutale sannheten med mine erfaringer om alt dette. 6 års erfaring er lenge, og flygende aper er jo bare feige folk det og. Konsekvensene disse gjør mot mennesker er for stor, og er derfor de må stoppes, og frataes den ufortjente makten de har. Kommer til å skrive ned mine erfaringer men litt anonymt, for konsekvensene når parasitter ødelegger andres følelser er enorm. De kan jo i verste fall nærmest ta over andre menneskers liv, spre gift og gjennomsyre mange miljøer med sin gift.
  Håper virkelig du fikk utbytte av det, for man skal jo heller ikke ødelegge for andre. Er også enig i at barn må taes vare på, og frykter mange barn rundt om blir litt nedbrutt av helsefarlige mennesker. Psykopater er jo nærmest som et smittsomt virus?

  • Sweeney
   5. juli 2016 at 11:18

   Hei Eirik!

   Narsissister, psykopater og deres like er parasitter. De sprer «virus». De formerer seg gjennom overlevering der de lærer opp sine egne barn til å bli ondsinnende, egoistiske parasitter. Tenk å ville sine egne barn så vondt? Vel, det sier alt om dem. Og vi kan gjennom disse virus-spredende parasittene og deres apeklaner, se hva slags verden vi lever i, fordi vi tillater dem å herje som de gjør Vi har en verden der under 100 mennesker eier 60% av verdens ressurser. De grådige og ondskapsfulle, de samvittighets- og empatiløse grafser til seg mer og mer og lar deres marionetter gjøre jobben for dem. Vi andre er kun nødvendige onder som må gjøre drittjobbene de ikke makter – som å gi omsorg. Flygende aper er samme ulla. Selvopptatte, feige fjols. Jeg håper du skriver din historie. Vi trenger dem alle sammen!

 3. anonym
  30. juli 2016 at 16:52

  Vanvittige feige fjols. De får livsgnist når andre er totalt forsvarsløse. Da skal de jammen klare å hevde seg gikk. Kunne demonstrere at de er konger og dronninger. YES! Blir litt sulten. Kjeder seg hvis det går for lang tid mellom hver gang. Hm! Hva skal jeg finne på nå? Så klart jeg må være øverst. Så klart jeg må være synlig! Ja, er jo ikke noe vits å «leve» hvis ikke.
  Det er kun jeg som skal være synlig – det er kun jeg som har lov til å «leve»! En kan bare våge å prøve seg å kaste bort energi på noen andre. Bare prøve seg I å kikke på andre.
  Bare prøv å forestille dere når en av landets fremste overlege fikk meg foran I operasjons køen. Gjett om «mor» var sjalu. Hehehe. Må bare le nå.

  • Sweeney
   3. januar 2017 at 17:23

   Hei anonym!

   Akkurat slik er de. ALT handler om dem og bare dem. Vi er kun statister, bensin, næring. nødvendige onder i deres fantasirike. Kunnede ha kjøpt narsissistisk forsyning på boks, ville de nok utrydde oss. Det ville i det minste prøve.

 4. Eirik
  20. desember 2016 at 14:59

  Vi tillater disse tingene fordi ingen vil innrømme for seg selv at d personene over hode kan eksistere. Det er det mest forferdelige med alle barn som blir rammet men hva kan vi liksom gjøre? Er ihvertfall bra det er kommet såpass mye informasjon rundt disse tingene slik at ferre mennesker da blir viklet inn i disse tarantellenes spindelvev. Er i gang med kanskje en roman rundt disse tingene, og det som skremmer mest er den frekkheten disse personene har. Helt utrolig og utrolig feighet de også har og slike miljøer burde renskes skikkelig opp, om enn i hvertfall i en roman. Dersom mennesker skriver ned det de vet så får verden se konsekvensene av deres handlinger som er katastrofal da det er en sti av ofre og ødelagte familier.

  • Sweeney
   3. januar 2017 at 17:26

   Hei Eirik!

   Ja, vi tillater dette, det er faktisk sannheten. Ja, vi blir lurte og bedratte, løyet til og mishandlet, men som voksne individer, som samfunn tillater vi at disse likosm-menneskene får makten og kontrollen. De har forpestet hele verden slik jeg ser det og vi skal ta tilbake makten vår og sørge for at de ikke får skadet mennesker på denne måten. Vi skal få slutt på ett av deres leveregler – vi kan gjøre hva vi vil uten konsekvenser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *