La dem smake sin egen medisin

Det er flere som tar bladet fra munnen og oppfordrer til å eksponere narsissister som har utsatt deg og dine for mishandling og overgrep. Mange blir plaget, trakassert og forfulgt i årevis etter et forhold er over eller en utsatt har gått null kontakt. Politiet og rettsvesenet svikter de utsatte og støtter overgriperne og dette skal vi ha slutt på. Jeg kommer til å gi flere og flere eksempler fra egne og andres erfaringer med disse trollene. Også deres flygende aper og nettverk av medhjelpere som bidrar til, skjuler og lyver om mishandling av utsatte. Deres tarvelige medvirkning skal avsløres helt.

Ole-John Saga skriver i sin blogg:

– Ta igjen med narsissistene, avslør dem for alle og enhver, la dem smake sin egen medisin

Alle som har vært utsatt for narsissister, det være seg utadvendte eller innadvendte, vet hva slags djevelske parasitter de er, ja jeg vil gå så langt som å påstå at de sammen med psykopatene er jordas avskum. Og alle som har vært i klørne på disse djevlene vet jeg vil samtykke i det jeg sier, mens utenforstående vil mest sannsynligvis tro at jeg er en fordomsfull bedrevitende drittsekk. Og det er helt greit, da jeg selv vet at har man ikke erfart noe, så vil det ofte være umulig å forstå, og man vil dømme utifra antagelser.

Narsissister gjør alt i sin makt for ikke å bli avslørt. Etter å ha plaget sitt utvalgte offer på de mest utspekulerte måter, og offeret enten forlater/flykter fra narsissisten eller blir avvist, så vil narsissisten lyve og baksnakke offeret til alle som vil høre på. Narsissisten vil så godt han/hun kan prøve å fremstille seg som offer mens han/hun fremstiller det virkelige offeret som overgriper.

Vi som har vært utsatt for narsissistenes overgrep har alltid fått høre at vi skal gå stille i dørene, at vi ikke skal forsøke å eksponere dem, at null kontakt er den beste metoden vi kan bruke.  Les videre i Ole-Johns blogg.

BOK: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

9 comments for “La dem smake sin egen medisin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *