Om Frilanser

Denne bloggen er driftet av Anita Sweeney, uavhengig av politiske partier, trossamfunn, politisk korrekthet eller annet som begrenser eller knebler det frie ord. Annonser tilknyttet denne bloggen har ingen påvirkning på bloggens innhold.

Jeg er utdannet journalist fra HiO 1997 og har vært aktiv skribent hele livet i en eller annen form. I tillegg har jeg studert markedsføring, markedsøkonomi og noe IT. Jeg påtar meg frilansoppdrag kun om jeg kan stå inne for oppdraget 100% og har ingen ønske om å ha noen fast tilknytning til mainstream media, der det frie ord og objektivitet knapt eksisterer mer.

Hovedtema jeg skriver mest om og har spesialisert meg på over år er ved egen fordypning, research og erfaring er:

Samfunn med samfunnskritikk – Helse og fritt helsevalg – natur og miljø –  livsstil  – nyere forskning tilknyttet disse tema – psykopati og narsissisme/alvorlige personlighetsforstyrrelser og mishandling. Mitt hovedfokus er viet til sistnevnte tema som berører enkeltindivider såvel som hele samfunnet sterkt og dypt og utgjør stor skade. Mitt bidrag  er mulige verktøy, kunnskap og erfaring som kan gjøre det enklere å oppdage røde flagg og varselsignaler på at du har med en slik personlighet å gjøre. Hvordan forstå spillet og mekanismene, som drar oss inn i nettet, avsløre mishandling og overgrep på alle plan, spesielt psykisk mishandling, løsrive seg fra det og komme videre. Jeg øser også av min egen erfaring som tidligere utsatt for denne type mishandling, gjennom oppveksten og fra parforhold.

Innen alle tema jeg engasjerer meg i –  velger jeg aktivisme fremfor passivisme.

Denne bloggen skal være et trygt sted for mennesker som er/har vært utsatt for psykisk og fysisk vold og overgrep! Sammen står vi sterkere!

 

Donasjoner til drifting av siden mottas med stor takknemlighet!
Takk for støtte til
eksponering av psykopati og narsissisme
og det frie ord!

Kontakt: frilanser@tjenester.org

compasssionimage1

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.