Støttegrupper – støttesamtaler og tapte epost/mail

I dag snakker jeg om mail/epost som har gått tapt i en PC-kræsj, også 4 video jeg hadde laget til Youtube. Selv om jeg ikke kunne forutse dette, beklager jeg veldig. Jeg tar også opp støttesamtaler og støttegrupper for utsatte for narsissisme/psykopati. Det fins flere norske online støttegrupper nå og jeg håper flere vil dukke opp. Hvordan slike grupper kan driftes er jeg også innom. Kanskje du er en ildsjel som kunne tenke deg å drifte en støttegruppe?

 

Her får du kjøpt min siste bok: «Ekskludert»

Ekskludert – Når narsissister vil knuse deg

Du kan kjøpe mine 2 første bøker, «Null kontakt» og «Sannheten seirer» om narsissisme i billigere bokpakke her:

Tilbud bokpakke 1 – «Null kontakt & motmakt» + «Sannheten Seirer»

Bokpakke 2 med alle 3 bøkene får du her:

Tilbud bokpakke 2 – «Null kontakt» + «Sannheten seirer»+ «Ekskludert»

Facebooksiden: Opplysning om narsissisme, psykopati, mishandling, overgrep
https://www.facebook.com/opplysningmotnarsissisme/

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.