Ekskludert – NY BOK i salg fra 1. september

Å utføre en vellykket svertekampanje mot uskyldige mennesker er en stor seier for narsissister. Da føler de seg allmektige, intelligente og uovervinnelige, selv om offeret er utsatt for mobbing og trakassering av narsissisten og deres «flygende aper» og medløpere. Makten de får over deg på denne måten og de som bidrar til å spre og opprettholde en svertekampanje er topp, høyoktan drivstoff de slurper begjærlig i seg.

Når du er utsatt for en svertekampanje vil du naturlig nok løpe rundt fortvilet og forklare at du blir løyet om av en narsissist eller psykopat, at vedkommende du selv har skrytt hemningsløst av i begynnelsen av forholdet, egentlig er en mishandler. Historien andre alt har hørt av narsissisten, stemmer ikke med din, og kanskje du blir amper når de ikke vil tro deg og lurer på om de er både blinde og dumme. Mens narsissisten rolig og saklig har løyet på en troverdig måte uten samvittighet, kaver du rundt og forsøker å slukke branner hos mennesker som allerede har gjort seg opp en
mening på falske premisser. Dine menneskelige reaksjoner på denne ondskapsfulle uretten, virker mot sin hensikt og bekrefter mer enn avkrefter det narsissisten har fortalt om deg. Du virker ustabil, amper og usaklig. Med andre ord oppfører du deg irrasjonelt utad, noe narsissisten selvsagt har lagt opp til.

Hvorfor lar så mange seg bedra av narsissister? Hvorfor bidrar noen til å utføre narsissisters karakterdrap og svertekampanjer? Hva kan du og jeg gjøre for å hindre at mennesker blir utsatt for disse ondskapsfulle handlingene? Er det et liv etter en svertekampanje?

Sweeney gir noen svar på hvordan narsissister lykkes med svertekampanje ved å kjenne våre svakheter som individer og flokk. Forstår du hvordan de kommer innunder huden på oss, kan du motvirke deres angrep og nøytralisere deres hjernevask.

«Feilaktige resonnementer hindrer oss i å forstå hva som er sant, og manglende kritisk tenkning gjør oss sårbare for å bli manipulert av dyktige retorikere.»

 

BOK

Utgivelse:  13. august 2018

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-18-0

Format: Softcover (innbundet myk perm), sort/hvitt – 106 sider

Språk: Bokmål
Pris kr. 200,- inkludert porto

I salg fra 1. september 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.