Alltid billigere med bokpakke- «Null kontakt» & «Sannheten seirer»

Vi selger alltid bokpakker billigere enn bøkene blir hver for seg. Bokpakken «Null kontakt & motmakt» + «Sannheten seirer» om narsissisme – får du for kr. 580, vanlig pris kr. 629.
Du kan også kjøpe bøkene hver for seg direkte fra forlagets nettbokhandel, eller fra meg signert(om jeg har på lager), mot et tillegg i porto. Kontakt meg per epost: frilanser@tjenester.org

Nå kan du bestille begge Anita Sweeneys bøker om narsissisme og psykopati til en pakkepris på kr. 550 inkludert porto. Bøkene blir sendt sammen fra trykkeriet i USA.

Null kontakt & motmakt

«Hva er en narsissist og hvordan gjenkjenner du en? Hvordan tenker de, oppfører seg og hvorfor er de slik? Hvem er deres medhjelpere og hva er en «flygende ape» og hvilken roller spiller de for narsissistene? Kan en narsissist endre seg eller vil de bare late som? Hvorfor hater de mennesker som vil dem vel og knuser dem om de kan? Og hvorfor slipper narsissistene unna sine ugjerninger så lett som de gjør?»

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-06-7

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), sort/hvitt – 156 sider

og

Sannheten Seirer

«Narsissister er ikke som oss, de er rovdyr i menneskedrakt som jakter på noe de er totalt avhengig av for å leve, noe de finner hos mennesker med empati og samvittighet. Deres jakt er livslang og slett ikke alltid så vellykket som de vil vi skal tro og Sweeney avslører hvorfor. Hvordan klarer narsissister å gå fra ett forhold til et annet uten at det ser ut til å påvirke dem? Var de noensinne glad i deg? Hvordan kan de gjøre så mye faenskap mot andre, mishandle og forsømme egne barn, lyve, bedra og stjele og samtidig spille uskyldige ofre som nesten alltid slipper unna? Hva er grunnen til at de klarer å lure oss overhodet, og har de noen svakheter selv?»

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-17-3

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), sort/hvitt – 220 sider


Klikk her for å bestille Bokpakke 1 eller Bokpakke 2 direkte fra forlagets nettbokhandel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *