Forbanna på narsissisten? GRATULERER!

Når du kjenner sinne boble innvendig etter at en narsissist har løyet til deg, tråkket på deg, svertet deg, kastet deg i grøfta, stjålet det meste du eier og det som verre er, skal du være stolt. Ikke undertrykke og fornekte sinne. Gratulerer sier jeg, for nå kjenner du innerst i margen at en grense en nådd. Nok får være nok og det er ingen vei tilbake. Selv om du lar deg narre tilbake i nettet og ned i kaninhullet til narsissisten flere runder, vil du aldri bli fanget helt igjen. For du har sett sannheten, skjønt at det er noe alvorlig galt med narsissisten og at de slett ikke gjør deg godt. Om du så kniper igjen øynene og nekter å se realiteten, er det for sent å snu.

Sinne er et sunt tegn på at du omsider ser spriket mellom det narsissisten sier og det de gjør. Du har kommet et sted der du ikke lenger tror på alle deres bortforklaringer, løgner, ansvarsfraskrivelse, falske smiger og sjarm. Du kan bevise at de lyver, du har tatt dem i utroskap, du har funnet tekstmeldinger til ukjente personer de flørter med, men nekter for og anklager deg for å være ubegrunnet sjalu og mistenksom. Du har hørt hvordan de smisker med andre når dere er ute blant folk, og kjent på hvordan de snakker deg brutalt ned under fire øyne. Du har også fått smake på deres misbruk av dine innerste og private betroelser de omskriver og slarver til andre om uten ditt samtykke. På alle tenkelige og utenkelige måter har narsissisten vist deg at din tillit er verdiløs for dem og de slutter ikke å misbruke den før du slutter å være deres dørmatte og søplebøtte. De fortsetter til du enten går til grunne helt eller blir forbanna og innser at du ikke fortjener å bli behandlet slik og setter ned foten en gang for alle.

Berettiget sinne kan redde livet ditt, så bruk det konstruktivt, hils det velkommen og skyt deg selv ut av kaninhullet mens du viser narsissisten fingern. Om de viser det eller ikke, er det narsissisten som nå blir livredd deg, for du bærer sannheten om dem.

I videoen under diskuterer jeg hvorfor berettiget sinne eller harme er en livredder.

3 comments for “Forbanna på narsissisten? GRATULERER!

 1. annonym
  3. mai 2018 at 20:31

  Jeg kjenner meg godt igjen, men jeg ble ikke sinna før etter at jeg hadde kommet meg vekk fra narsissiten. Det gikk nesten to måneder før sinne kom, men du verden så godt det var. Og du har helt rett, det kan være veldig konstruktivt, jeg fikk endelig mine øyne opp for hva jeg hadde gjenomlevd. Jeg har LK med vedkommende i dag, sinne og følelsen av urettferdighet hjelper meg videre som en rettesnor. Jeg kjenner meg også igjen i at jeg tidvis kan synes synd på vedkommende, fordi jeg innser at vedkommende faktisk tenker som hen gjør på grunn av personeligheten hen fikk. Men det er ingen unnskyldning for å la vedkommende fortsette å plage en. De er helseskadelige for andre de er i kontakt med, det er min mening. Tusen takk for god og informativ infomasjon om disse skadelige personene.

 2. søsteren til en psykopat.
  8. mai 2018 at 14:01

  tusen takk for en fantastisk blogg , til stor hjel , jeg hadde en gang en bror jeg var veldig glad i , en skjønn lillebror , som dessverre fikk gjøre som han ville hele livet , ingen leggetider , han fikk bestemme maten vi andre skulle ha i gebursdager osv , han slapp unna gjøremål vi andre måtte gjøre , da han ble voksen ungdom , mistet han jobben sin pga han tok pengene i egen lomme , og ble kastet på hybel av min mor , da han ville flytte inn hos meg , sa jeg ja selvfølgelig og han snyltet vilt ett helt år og skrøt over hvor mye han kunne spare på å snylte andre , da jeg bad han om å betale litt pga jeg hadde dårlig økonomi , så hylte han og skrek for en hore jeg var og den stygge horungen min var like stygg , han presterte til og med og ringe til barnevernet fra min tlf , og låste seg inn flere ganger og stjal fra lommeboken min , selv om jeg er snill fikk jeg meg en knekk , jeg som trodde min bror var glad i meg og barnet mitt og likte oss , så jeg prøvde i år og finne de gode sidene , mishandlingen fortsatte , han fortalte alle som ville høre hvor stygg jeg var , hvilken hore jeg var og hvor dum jeg var , nå er det slutt , jeg vil ikke ha han i livet mitt mer , han er og blir en grusom parasitt , tyrann og elendig menneske . så takk for en god blogg , mishandlingens hjernevask er over , dessverre har jeg iblant hatt noen blodigler som har dukket opp for å ødelegge meg . stå på , det er helt normalt for mennesker å puste.

  • sweeney
   24. mai 2018 at 10:55

   Hei søsteren til en psykopat!

   Det er ikke lett det du har opplevd. Å gå unna sine nærmeste, mennesker man har vært glad i koster. Men når de viser sitt sanne jeg og hvor mye de faktisk forakter oss som vil dem vel, er det som regel best å snu ryggen til. De er jo dumme midt opp i alt når de sverter oss som har sørget for dem og støttet dem. Til slutt biter de seg som regel selv i halen også.

   Kunnskap er makt, som du nå erfarer. Jeg støtter din vei ut av mishandling, og du skal vite at vi alle blir lurt inn imellom. Jo mer du skjønner, desto lettere vil du likevel kunne avsløre dem før de får gjort noe særlig skade. Vi må våge å være mer skeptiske, stille flere spørsmål og bruke litt mer tid på nye mennesker som kommer inn. De gamle som viser tryne, kan man også observere for når maskene først faller, skal man tro det man ser og opplever.

   Stå på – du er modig og på rett vei! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *