Jeg tror deg – støttesamtaler

Per 10. mai 2018 tar jeg pause fra støttesamtaler for å skrive ferdig min tredje bok om narsissisme. Ny blogg kommer opp når jeg åpner for samtaler igjen. Takk for forståelsen!

Jeg velger å starte opp igjen med støttesamtaler til deg som har akutt behov for å snakke med en likesinnet som har erfart det samme som deg og vil skjønne hva du opplever med, en eller flere mennesker som har mishandlet deg psykisk, fysisk eller seksuelt og er mest sannsynlig en psykopat eller narsissisist.

Jeg tilbyr:

– Spisskompetanse gjennom livslang personlig erfaring, 30 år med research og studering av narsissisme/psykopati.

– Tillit, å bli trodd av en tidligere utsatt som forstår hva du gjennomgår.

– Tips og råd om hvordan du kan forholde deg til /komme deg ut av eller gå videre fra en situasjon med en narsissist/psykopat eller personer som mishandler /skader deg.

Samtalene er på 60 minutter og du kan bestille så mange timer du måtte ønske. Alt sagt/skrevet mellom oss forblir konfidensielt. Jeg oppbevarer ingen personalia om deg. Det koster kr. 350 for 60 minutter. Du betaler timen forskuddsvis til min Paypalkonto, så avtaler vi dag og tid etterpå. Ellers jobber jeg på ettermiddagen et par dager i uken med samtaler. Når timen er avtalt ringer jeg deg, og veien videre med samtalen er opp til deg.

NB! Grunnet skriving av min tredje bok om narsissisme, blir det ingen samtaler fra etter 2. uke i mai til boken er ferdig.

Hva jeg ikke tilbyr:

– Terapi eller medisinsk behandling. Jeg har ingen helsefaglig utdanning og er ikke terapeut. Disse samtalene kan brukes som tillegg til annen terapi/behandling, ikke som erstatning.

– Diagnoser. Jeg kan ikke stille diagnoser på deg eller den/de du opplever er narsissist/psykopat. Jeg kan derimot kartlegge adferd du opplever og bidra til å sette ord på om det er mishandling/overgrep du er utsatt for.

– Juridisk veiledning. Jeg har noen tips og råd rundt visse deler av rettsystemet vårt, men jeg kan ikke gi faglige råd eller henvise deg til en spesifikk advokat eller terapeut.

– Hjemmebesøk eller personlige møter.

Kontakt alltid fastlegen din eller andre autoriserte fagfolk om du er i en akutt krise eller føler deg suicidal.

Kontakt meg via epost: frilanser@tjenester.org og skriv «støttesamtale» i tittelen så kontakter jeg deg så rask jeg kan.

 

6 Kommentarer

  • Hei Berit!

   Takk for henvendelsen. Jeg har pause fra støttesamtaler på ubestemt tid pga bokskriving. Jeg legger ut beskjed om når jeg er i gang igjen med dette i bloggen. Beklager.

   Mvh Anita

 1. Hei
  Jeg vil gjerne ha støttesamtaler med deg. Hvor holder du til i landet ?
  Jeg kan nåes på

  Mvh Cecilie Spro

  • Hei!

   Jeg har ikke åpnet for støttesamtaler igjen enda og har fri til over nyttår. Beklager. Ny blogg kommer når jeg har åpnet igjen. Mvh Anita

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.