Hva skjer i 2018?

GODT NYTTÅR alle sammen!
I denne videoen tar jeg opp løst og fast om planer jeg har for dette året og denne kanalen. Jeg håper du vil følge med videre inn i et år der vi skal reise oss enda mer sammen, og sørge for at mennesker som bevisst skader og ødelegger andres liv, må ta ansvar for det. I år akter jeg også å eksponere og varsle mye mer.

Du får vite mer i videoen under.

 

 

 

3 Kommentarer

  1. Tusen Takk for at du finnes! Er takknemlig for at jeg « ramlet» borti bloggen din. For der lå alle svarene på rekke å rad! Bittert å tenke på at man blir bevisst misbrukt så til de grader av en person som later som han vil deg alt godt. Uvurderlig terapi å høre dine youtubes, behagelig varm stemme og selv om du ikke vet min historie føler jeg med trodd på og ivaretatt når jeg hører deg! Gleder meg til nye bøker og nye youtubes.

    • Hei Gjest!

      Tusen takk for oppløftende ord! 🙂 For hvert menneske som skjønner mer av hva de er opp i og har vært opp i, og tar tilbake makten over eget liv, jo bedre blir denne verden. Å oppdage at man har blitt bedratt og forrådt av noen man var glad i/elsket er vanskelig å ta innover seg.

      Stå på – ikke gi opp og takk for at du deler!

  2. Hva om du ikke greier komme videre.. ingen rundt meg . Så mye rundt som ikke noengang er blitt gjort .jeg hoppet 50 m.

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.