Hjelp til selvhjelp – bokpakke om narsissisme

Kunnskap er makt når det gjelder å forstå psykopaters og narsissisters giftige og skadelige spill. Jeg har skrevet to bøker som innvier deg i hvordan du kan avsløre de ulike typer narsissister, forstå hvorfor de oppfører seg som de gjør og komme deg ut av hjernevasken og den sykelige bindingen de har skapt med deg ved hjelp av mishandling, manipulering, bedrag og løgner. Disse bøkene kan være uvurderlig hjelp til selvhjelp der fagfolk svikter eller ikke har kompetanse til å forstå hva du gjennomgår.

Bokomtale: «Nå har jeg pløyet igjennom begge bøkene dine og kjenner at noe har skjedd. Etter flere år med terapi som egentlig bare konstaterte at jeg har senvirkninger etter en oppvekst med narsissister, er dette den billigste og beste terapien jeg har fått.
Hundrevis av tanker romsterer rundt i hodet etter at mange lys gikk opp for meg. Kjenner jeg har lyst å gråte en skvett og hyle i sinne på samme tid, men jeg er aller mest letta og glad.
Tusen takk Anita! Du har sparket meg ut av hengmyra jeg trodde jeg måtte leve i resten av min tid. Ord blir fattige.»

 Fra forlaget:

Sweeney avkler narsissistene og deres spill, slik at du skal se dem med nye øyne og forståelse. Om det er ubehagelig og sjokkerende kunnskap, vil det gi deg makt til å ta tilbake livet narissister har stjålet fra deg og aldri se deg tilbake. I tillegg gjør Sweeney et dypdykk i systemfeil så mange utsatte møter når de står ribbet og skadet tilbake etter narissisters herjinger. Hun varsler og retter en indignert pekefinger mot mennesker som svikter de utsatte, utsetter dem for nye overgrep og istedenfor skjermer narsissistene som; politiet, dommere, advokater, barnevern, sakkyndige, psykologer og psykiatere for å nevne noen.

– Når du fjerner maskene og gjennomskuer spillet til narsissistene, skjønner du hvor feige og svake de egentlig er. For ikke å snakke om deres nettverk av «flygende aper» og medløpere som skjermer dem og går deres ærend. Du får vite hva deres største frykt og svakheter er og hvordan en kollapset narsissist oppfører seg.  Egentlig har narsissister større grunn til å frykte oss enn vi har til å frykte dem. Ved å eksponere dem kan sannheten omsider seire, påstår Sweeney.

I videoen under, snakker jeg om hvor du kan få hjelp til å komme deg videre etter nærkontakt med narsissister og psykopater

Her kan du kjøpe bokpakken: «Null kontakt & motmakt» + «Sannheten seirer».

Null kontakt & motmakt

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-06-7

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), sort/hvitt – 156 sider

og

Sannheten Seirer

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-17-3

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), sort/hvitt – 220 sider

2 comments for “Hjelp til selvhjelp – bokpakke om narsissisme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *