Når barn ødelegger barn – Innsendt historie til Youtube

Denne historien er innsendt av en leser som vil være anonym, og handler om hvordan barn kan ødelegge andre barn gjennom hele skoletiden med mobbing, manipulering og stygg adferd, uten av voksne tar tak. Historien viser også hvordan denne type adferd hos barn tidlig i livet, kan utvikle seg til en alvorlig personlighetsforstyrrelse som psykopati eller narsissisme. Disse barna kan sette dype spor i andre barn langt inn i deres voksne liv.  Barn som blir bøller og mobbere som allerede har eller står i fare for å utvikle seg til narsissist/psykopat/sosiopat, er som regel utadvendte i sin adferd. De viser med andre ord tydelig hvordan de er og er som regel stolt av det.

Noen klarer seg og blir sterkere og bedre mennesker av slike erfaringer, noen får varige skader og andre blir som mishandleren selv eller en del av mishandlerens nettverk og sekt, der videre mishandling vil fortsette så lenge overgriperen lever. Glem aldri at narsissister og psykopater svært sjelden forandrer seg på ekte vis og skader mennesker absolutt hele livet. Vi har alle ansvar for å se til at barn og voksne ikke får mishandle og skade andre, og ta affære når vi vet det faktisk foregår. Det er vår plikt. Det er også en plikt vi skal kreve av lærere, rektorer, helsesøster, sosiallærere, barnehageansatte, barnevern, helsepersonell og andre som jobber direkte med barn i hverdagen. Vi kan ikke lenger akseptere at barn ødelegger livet til andre barn, rett foran nesen på oss, fordi voksne ikke gjør jobben sin.

Takk til innsender for at du deler dine erfaringer!
Send meg din historie i mail til: frilanser@tjenester.org og prøv å sørg for at det ikke er på mer enn 20 minutter å lese opp. Jeg kommer med innspill på det du skriver om ønskelig også. På denne måten vekker vi stadig flere og går selv over en terskel mange tror er fånyttes men slett ikke er. Nemlig å snakke om det vi har opplevd og gjerne advare nye ofre. Vi skal aldri tie om det som har hendt oss – tvert imot skal vi slutte å betale regningen mishandlere har pådyttet oss mens de stjal store deler av våre liv. DE skal betale sine egne regninger og stå til rette for sine handlinger.

Jo flere som våger å snakke høyt om sine erfaringer, desto flere vil høre, skjønne og reagere på disse menneskene slik at de får mindre og mindre mulighet til å misbruke makt og andre mennesker.

Du kan høre hele historien i videoen under. 

De som er så vennlige at de gir en donasjon til arbeidet med dette tema, vil få første prioritet. Alle historier som blir godkjent med eller uten donasjon blir lest opp etter hvert.

Send din historie til: frilanser@tjenester.org

Ønsker du å gi en donasjon kan du gjøre det her:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=ATZFXFXCHQAQ4

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*