Youtube ressurskanal om psykopati/ narsissisme

Snart er vi å finne på Youtube med vår egen kanal om psykopati/sosiopati og narsissisme. Der vil vi ta for oss personlige erfaringer med psykopater/narsissister, kunnskap og ressurser vi kan anbefale deg som står opp i en situasjon eller et forhold med en psykopat/narsissist.

Du kan selv bidra til kanalen med å sende oss din historie anonymt, eller fortelle den selv på kanalen. Vi kommer blant annet til å bruke Skype for å ha diskusjoner og intervjuer med mennesker som ikke bor i vår nærhet, både eksperter og deg som har erfaringer å dele. Slik kan folk fra hele landet delta. Har du spørsmål kan du sende oss en epost eller legge igjen en kommentar, så skal vi forsøke å svare som best vi kan.

Vi ønsker å skape en ressurskanal for de som opplever og har opplevd skadevirkningene av å være i nære relasjoner med en psykopat/narsissist. Du skal vite du blir trodd – støttet og ikke er alene. Og at det fins et godt liv etter nærkontakt og relasjoner med giftige, ondskapsfulle og skadelige mennesker.

Her finner du Frilanser Kanalen på Youtube

youtube-flygendeaper

 

BOK: «Null kontakt & motmakt»
Om narsissister & flygende aper
Kvadrat banner

4 Kommentarer

  1. Flott at ofre for psykopater/narsissister selv kan få komme på YouTube og fortelle med egne ord. Dette vil jeg gjerne være med på. Håper det ikke blir så lenge til.

  2. Fantastisk!
    Jeg står fast i ei hengemyr av psykopati og narsissisme som nå har gått over i tredje generasjon. Bare det er jo helt utrolig – at det virkelig ikke er noen som har våknet opp av denne manipulasjonshysteriske tilværelsen – men vikler seg stadig videre inn i den.

    Interessant å lytte til hva som blir fortalt her.

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.