Støtt Norsk anti-stalking forening – bruk din stemme

Jenny Sørensen har stiftet Norsk Anti-Stalking-Forening. og står frem offentlig i Romeriksposten enda hun står midt opp i et helvete selv. Dette er en dame med bein i nesa som vil noe, som flere av oss vil. Vi ønsker at flere og flere skal forstå hvordan mennesker med såkalte personlighetforstyrrelser som psykopater/narsissister/sosiopater opererer. Hvordan de klarer å manipulere, bedra og lyve seg til en offerolle mens de terroriserer ofrene sine som får skylden. Meld deg inn i foreningen og bidra med din erfaring blant mennesker som vil deg vel og tror deg.

«Når du opplever å bli stalket føler du deg veldig alene. Jeg hadde ingen som forstod meg, og begynte å søke etter opplysninger på internett», sier Jenny Sørensen til Romeriksposten.

Hun fant fram til det danske forumet «Stopp volden fra exserne». Etter å ha lagt inn noen innlegg på forumet kom hun i kontakt med andre som hadde opplevd det samme som henne. Etter hvert ble hun medlem i et lukket forum hos Dansk Anti-Stalking Forening.

Opprettet en norsk forening

Siden det ikke fantes et tilsvarende tilbud i Norge, grunnla Sørensen Norsk Anti-Stalking-Forening (NASF) i fjor høst. Hun opprettet samtidig en nettside og en facebookside for foreningen.

Jeg begynte med å skrive «Et brev fra psykopaten», som er å finne på Psykopaten info. Etter innlegget strømmet det på med medlemmer til NASF. Jeg fikk mange eposter fra folk som fortalte at det var fint at noen endelig hadde startet opp en slik forening. Foreningen har 648 følgere på facebooksiden, men antallet kunne vært mye høyere. Når du er stalket tør du ikke stå frem, forteller Sørensen.»

Artikkelen sto på trykk 21. oktober 2015, i Romeriksposten. Tekst: Roy Mortensen som kan nås på e-post roy@romeriksposten.no

Jenny Sørensen kan du nå på e-post jennysoer@outlook.com Facebookside for Norsk Antistalking Forening finner du her og deres nettsted ligger her.

Les hele intervjuet hos Romeriksposten.

Bilde: skjermdump fra Romeriksposten

 

Relaterte saker:

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.